Sådan køber du Adidas Speedfactory AM4 til MLS All-Star Game

EstelleHector
User offline. Last seen 4 years 3 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 25/07/2018
Posts: 3
Points: 0


Til ære for dette års MLS All-Star-spil i ligaens nyeste by Atlanta, har Three Stripes opfordret lokale skabere til at hjælpe med at designe en ny Speedfactory AM4-silhuet. US Soccer stjerne, adidas ultra boost tilbud Darlington Nagbe, samt andre lokale berømtheder Travis Love og Rich The Kid tilbød deres designkompetence på denne silhuet specifikt design med ATL i tankerne. Kombinationen af ​​teknologisk innovation med en unik æstetik skabte designteamet en sko, der bærer Atlanta Uniteds røde og sorte farveskala, samtidig med at de repræsenterer både den famedbys fodbold og hip hop-kulturer. Heart er indarbejdet i dette design ved at skabe en grafik, der ligner en puls af fællesskabet, der spænder over både sine store hip-hop-bånd og en brølende skare inden for Mercedes Benz Stadium på et ATL United-spil. Et andet nøgleelement kommer ved hjælp af en NFC-chip placeret inde i sneakeren, der forbinder en Spotify-spilleliste, der er kureret af den up-and-coming hip-hop-stjerne Rich the Kid, der skal hylde byens dybe rødder i hip hop-verdenen .

adidas ultra boost dame Hastigheden spillede en afgørende rolle i denne sneakers skabelse, da de tre skabere alle er enige om, at det er grundlæggende i deres egen designproces «, og adidas kunne også skabe skoen 38 gange hurtigere end industristandarden. De interesserede i at tilføje AM4MLS sneaker til deres spirende adidas kollektion vil være i stand til at købe et par udelukkende fra WISH Atlanta den 28. juli og derefter http://www.nmdadidas.uk.com/ den følgende dag den 29..

adidas ultra boost herre Den efterlængte adidas Dragon Ball Z pakke er næsten her. Efter at vi fik det bedste udseende endnu hos Cells grønne og lilla adidas Prophere tidligere i juli, har vi et nyt kig på "Son Goku" adidas ZX500 Boost, en af ​​de mest forventede silhuetter fra pakken. Skos øverste funktioner orange suede og blå denim overlays med gul-orange mesh som basen, nikker til Goku ikoniske orange og blå gi. Skos hæl har japanske symboler på bagsiden - en anden nikk til den magtfulde Super Saiyan's gi og Gokus venlige flyvende nimbus-sky gør også et udseende, broderet på medial forfoden. En rød blok emblazoneret med japanske tegn ankommer midt i den stærke hvide Boost mellemsål til en endelig pop i samarbejds-kontrast, og skoen er afsluttet med en simpel sort ydersål. Disse "Son Goku" spark er planlagt til en august udgivelsesdato, så sørg for at holde den låst til vores Sneaker Release Dates side for alle de seneste adidas / DBZ release informationer.

Counter

  • Visitor Count: 89,130