Swarovski neglesaloner vender tilbage til DFS Group butikker

ousdidou
User offline. Last seen 2 years 41 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 27/12/2017
Posts: 3
Points: 0

schwarowski danmark Denne Christmas Swarovski tilbyder en neglebehandling til kunder i DFS Group butikker. Smykkesmærket vender tilbage til T Galleria hos DFS butikker for at tilbyde sin negle service gratis til kunder, der har brugt en vis mængde.

Tjenesten, som er tilgængelig på udvalgte datoer i december, finder sted i T Galleria ved DFS butikker i Canton Road, Hong Kong, City of Dreams and Shoppes på Four Seasons i Macau. Pop-up søm saloner vil tilbyde Swarovski "mousserende søm tjeneste" sammen med en stjerne ornament krystal til shoppere.

Direktør for Travel Retail Asia Pacific på Swarovski, Karen Tse, sagde: "Kvindelige shoppere hos Swarovski har traditionelt taget en mere subtil tilgang ved at vælge vores klassiske krystal smykker og ikoniske stykker. shamballa armbånd til salg Men i løbet af det sidste år har vi observeret udviklingen i Travel Retail, der skifter til et ønske om tilpasning og personlig styling.

"Vores kunder ønsker nu at skabe deres egen stil for at udtrykke deres identitet på en fed ny måde, og at søge en assisterende rådgiver er blevet et vigtigt skridt i indkøbsprocessen. shamballa jewels priser Vi er begejstret over, at vores partnerskab med T Galleria by DFS har givet dem mulighed for at opfylde dette aspiration. "Swarovski er klar til at afsløre en ny efterår / vinter 2016 kollektion fra brand ambassadør Karlie Kloss, som har stjerner og icicle motiver.

Counter

  • Visitor Count: 107,542