Uusi tasapaino 247 "Pig Suede"

celestemitchell
User offline. Last seen 4 years 16 weeks ago. Offline
เจ้าของฟาร์ม
Joined: 24/04/2018
Posts: 3
Points: 0

Uusi tasapaino 247 "Pig Suede"

New Balance 247 yhdistää korkealaatuisen ja modernin ulkonäön. Uusimman versionsa New vans kengät Equilibrium tarjoaa kengän "Pig Suede" -kuvasta.

Tämä iterointi sisältää mustan mokkanahkan mustan mustan yläosan, jossa on kankaan kantapään laskuri ja REVlite-pohjainen yksikkö. Kontrasti Valkoinen ja Tan-aksentti lisää mukavan kosketuksen.

Löydät nyt uuden tasapainon 247-sianlihkan valitusta New salomon kengät Equilibrium -kaupasta, kuten Feature. Vähittäishinta on 120 dollaria.

London-pohjainen etiketti COPSON on tehnyt yhteistyötä New Balance -yhtiön kanssa hillittömän ja kesän valmisnäyttämisen kanssa sukka-kuin 247-siluetilla. Yhteinen sneaker perustuu COPSONin maineeseen eurooppalaisten kesien väreissä ja tunnelmassa innoittamana brändinä, jossa on lookbook ja lyhytelokuva, jotka on otettu esille Ibizassa, joka täydentää etiketin esteettisyyttä.

Sneakerissä in asics kengät "Cannoli Cream" -langasta valmistettu neulottu yläosa, jonka nahka korvaa vaaleanharmaalla kantapään ja yläosan ympärillä. Tämä ylhäällä istuu klassinen kumipohja, Fresh Balance: n pehmusteknologiassa, jota käytetään välipohjassa. Kengän muihin ominaisuuksiin kuuluu klassinen Fresh Balance -logo valkoisena ja COPSON-pitsiotsikko. COPSON kuvaa yhteistyötä "jonkin verran" sunnuntain parhaana "-vaihtoehtona, ja se in täydellisesti pohjamaalattu hitaaseen uppoutumiseen rantabaarissa. " Katso yllä olevat tennarit, ja yhteistyön tarkoitus on pudota tietyissä vähittäiskaupoissa 28. huhtikuuta.

Yksi hienoimmista New Balance -malleista siellä, 247 on korotettu entistä puhtaammalla mallilla. Kenkä säilyttää jo leikatun yläosan, mutta korvaa normaalit paneelit neulomalla verkolla maksimaaliseen hengittävyyteen. Merkittyjä elastisia hihnoja pitävät käyttäjän jalka paikallaan säädettävässä ja mukavassa asennossa, jonka kantapää on vetoketju helpottamaan. REVlite-välipohja palaa tavallisesta 247: stä, kun New Equilibrium n "-logo on siirretty kengän kannen kannasta kantapään keskelle.

New Balance in virallisesti esitellyt uusimman 247-siluetin, New Balance 247 Midin, joka on suunniteltu kylmempiä kuukausia varten.

Rakennettu erittäin samanlainen kuin New Equilibrium 247, joka tulee keskellä leikattu tyyli tarjoaa enemmän mukavuutta ja vakautta. Kengässä on ballistinen tekstiililenkki, jossa on suunniteltu neulottu kaulus kolmessa sään-innoittamassa väreissä miehille ja kahdelle naisille.

Etsi New Balance 247 Middle julkaistavaksi 1 . marraskuuta valitsemalla New Balance jälleenmyyjät ja NewBalance. com. Vähittäishinta in 120 dollaria.

Counter

  • Visitor Count: 90,220